Pages

Subscribe Twitter Facebook

søndag 8. august 2010

Brems og gass på samme pedal

(VG Nett) Har du noensinne tråkket på gasspedalen i stedet for bremsepedalen? Om den japanske oppfinneren Masuyuki Naruse får gjennomslag for sin ide, vil det ikke skje igjen. 
 
Dette må da være en smart ide for Toyota sett i ly av de såkalte pedalsakene.Men det skal vel litt til å gå for en sånn løsning, selv om biler er stadig i utvikling osv er det allikevel en del ting som er vanskelig for bilprodusentene å forandre på sånn over natten. Men bevares tanken er spennende, har du tro på en slik løsning?

Les også: Kjøper du Toyota neste gang? 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjørt bil i 32 år og har aldri opplevd dette, har aldri hørt om andre som har opplevd dette heller. Må være folk som har fått en elendig kjøre opplæring som dettte kan skje med.
Hvordan blir det og kjøre når du skal gasse ved og presse benet sidelengs til høyre når du kjører , blir nok litt sliten da når du ex, sitter og kjører i 5-6 timer. Dustete løsning er min mening, mer kjøre trening og bedre opplæring er nok bedre for den er vanvittig mangelfull i dag.

Autonyheter sa...

Ja, godt spørsmål! Hvordan vil en slik pedal fungere i praksis? Å presse sidelengs vil jo som du sier kunne være tungt i lengden...

Legg inn en kommentar