Pages

Subscribe Twitter Facebook

søndag 15. august 2010

Dårlig kvalitet på nye biler?

Det er ikke bare Toyota som tilbakekaller biler for utbedringer, i den senere tid er det flere andre bilprodusenter som gjør det samme.

Honda, Volvo, Kia og Renault er også andre eksempler på dette. Kia cee`d sliter med bremseproblemer og modellene som er produsert mellom 1 april 2008 og 30 mars 2009 er innkalt til en sikkerhetsjekk.
Renault Scenic II produsert frem til 20 juni 2005 kan ha et problem med elektrisk parkeringssbrems, og ca 1200 biler er innkalt for kontroll.

Volvo modellene S40, V50, C30, C70, S80, V70, XC70, XC90 og XC60 av årsmodell 2010 - med manuelt gir har blitt innkalt i forbindelse med et problem i gearkassen. Problemet er att det noen ganger ikke går an å skifte gear.
Og sistemann på listen Honda som har problemer på 2003 modellene av Accord/Civic og på 2003/04 modellen Elements. Grunnen er mulige problemer med tenningslåsen, over 380 000 biler blir innkallet.

Dette er jo slett ikke bra business for bilprodusentene, men er det slik att kvaliteten har sunket de senere år?
Hva tror du?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Når alt av produkter som produseres idag er stappfulle av deler som er "made in China" for at det skal bli billigst mulig er det ikke rart at det blir sånn. Chineserene skulle ikke ha lov til å lage annet enn vårruller og bambusskudd hvis du spør meg, men siden folk kjøper sånt juggel er det tydeligvis ingen som vil det. Kvalitet er snart en saga blott.

willy sa...

Biler er nærmest blitt en forbruksvare, som så mye annet. Og ja, kvaliteten på mye av det som produseres er lav. Selvfølgelig finnes det kvalitetsbiler å få kjøpt, men da er også prisen deretter.

Autonyheter sa...

Ja forbruksvare er vel et godt begrep, biler skal ikke vare så lenge nå til dags....Men jeg vet ikke hvor lang levetid har en gjennomsnittsbil nå? Og hvor lenge var levetiden på en bil for 30 år siden?

Legg inn en kommentar